Много лоши новини за Мария Игнатова

Все още има някакъв шанс щастието да й се усмихне отново
0

Все още има някакъв шанс щастието да й се усмихне отново

Докато Димитър Рачков е на върха на кариерата си, бившата му изгора Мария Игнатова е поела стремглаво надолу.

Изключително бързо приключва кариерата й като водеща на емблематичното предаване „Папараци“.

Мария Игнатова
Все още има някакъв шанс щастието да й се усмихне отново

Само след няколко дни, блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“, отново остава без работа. Причина за това, е краят на телевизионния таблоид. Предаването, което се задържа на малкия екран цели 8 сезона, като безспорно най-силните от тях бяха по времето на Николета Лозанова, спира окончателно.

Свалянето на „Папараци“ е част от чисто новата програмна схема, която в Би Ти Ви планират за идната есен. Новото ръководство на медията вече загатна, че готвят големи промени сред продукциите. Те дори анонсираха завръщането на „Сървайвър“. Приключенското риалити стъпва отново в родното тв пространство след пауза, продължила цели 7 години.

Откакто Мария Игнатова стана водеща, „Папараци“ претърпя големи промени. Екипът вкара повече смешки и забавление за сметка на клюките. Припомняме, че именно те бяха основната част от шоуто при неговия старт преди години.

Последните  10 месеца се радваше на богат урожай

Последните десет месеца бившата господарка на ефира се радваше на финансов урожай, който е попълвал щедро банковата ѝ сметка веднъж месечно. Според различни източници блондинката е прибирала между 8 и 10 хиляди лева. Златният дъжд обаче приключва само след месец. През май ще бъдат излъчени последните издания на култовото предаване.

Отново из тв средите се носи мълвата, че в ролята на спасител на кариерата на Мария може да влезе Магърдич Халваджиян. Още когато се разбра, че тя става водеща в Би Ти Ви, арменецът побърза да уточни, че бившата на Рачков не е напуснала фирмата му. Той подчерта, че блондинката отива под наем при конкурентите Иван и Андрей.

От думите му следва да се разбира, че след края на „Папараци“ съдбата на Игнатова отново е в ръцете на Халваджиян. Усилено се говори, че той подготвя концепцията за нова игра по италиански лиценз. Тя много прилича на „Сделка или не“ с Румен Луканов. Именно нея арменецът ще предложи на новите шефове на Би Ти Ви. Ако бъде одобрена, играта трябва да се завърти наесен. А слуховете спрягат за нейна водеща Мария като реверанс от страна на Халваджиян, че продуцираното от него шоу на Рачков малко или много изяде от рейтинга ѝ, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.