Любо Киров: Винаги получавам отговор на молитвите ми! (Какво сподели?)

Любо Киров е убеден, че Бог го пази от изпитанията, които е преживял сн. Инстаграм
0

Любо Киров е убеден, че Бог го пази от изпитанията, които е преживял

Попзвездата Любо Киров се е разминавал няколко пъти като по чудо на косъм от смъртта, сподели самият той в интервю пред „Труд“. Силно вярващият изпълнител е убеден, че Бог го пази от изпитанията, които е преживял.

Необикновени случки

Запитан случвало ли му се е да получава мигновен отговор на молитвите си, Любо отговаря: „О, разбира се! Вече толкова години имам такива необикновени и свръхестествени случки.

Спасение

Често съм бил спасяван, когато съм бил на ръба на смъртта – дали в болница с вътрешни проблеми, дали в катастрофи с коли на няколко пъти, или всички тези неща, които се случват на хората и на сцената, когато съм имал произшествия с чупения на крака и ръце…

Всичко е можело да завърши по-зле и като съм си правил анализ след това, съм си давал сметка, че ако не съм паднал така, е можело да си счупя главата и си казвам, че това е било за мое добро.

Надежда за живот

Трябва да сме по-смели и да имаме повече надежда за живот, отколкото страх от смъртта и от утрешния ден. Когато паднат страховете, тогава човек става истински свободен, а истината е, че не умираме.

Отговор на молитвите

Винаги получавам отговор на молитвите ми, когато го поискам, но понякога Господ не отговаря веднага – не защото не иска, а защото не ни е направил марионетки, които да движи на конци, а ни е оставил да взимаме личните си решения. На Бог не му трябват кукли на конци, а някой като него, за да претворява това, което е той, защото ние взимаме от него и така също можем да правим божествени неща.

Голямо падение

В последно време станахме малко арогантни – решихме, че сме сами и всичко е в наше владение, че едва ли не ние управляваме Вселената. Това води до голямото падение – повярвахме, че ние сме единствените богове, което няма как да е истина, щом не можем да управляваме двата основни пункта – раждането и смъртта.

Ако някой може да реши кога да се роди, кога да умре и да възкръсне – тогава съм съгласен да призная, че сме богове, но на този етап само Бог може да го направи“, сподели Любо Киров.

Любо Киров е убеден, че Бог го пази от изпитанията, които е преживял сн. Инстаграм
Любо Киров е убеден, че Бог го пази от изпитанията, които е преживял сн. Инстаграм

Той става вярваш в доста млада възраст – на 18-19 години. „Моето търсене започна през 91-ва година с изучаване на теология, защото смятах, че ако няма живот след смъртта, би било изключително безсмислено да сме просто едни биологични машинки. Не е логично съзнанието, идеите и творчеството ни да се изгубят в нищото“, смята попзвездата, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.