Престолонаследникът таи лоши чувства към снаха си

Внукът на принц Чарлз и син на Хари и Меган стана на 2 години. Малкият Арчи беше поздравен публично от всички членове на кралското семейство , включително от самата Елизабет II, която не беше виждала своя правнук повече от година и половина.

Дядото на рожденика, принц Чарлз, също не остана настрана. Според установената традиция той сподели снимка на бебето, оставяйки лаконичен текст за поздравления. Експертите погледнаха внимателно този жест от бъдещия крал - и видяха в него ням укор към Меган.

[caption id="attachment_665848" align="aligncenter" width="500"]Принц Чарлз поздрави Арчи за РД, но игнорира Меган (Вижте как й намекна, че е никоя) Липсата на Меган от снимката никак не е случайна[/caption] Херцозите на Съсекс подадоха оставка от кралските си задължения миналата пролет и се преместиха в Америка. Меган не успя да лети до Великобритания дори за скорошното погребение на принц Чарлз: лекарите забраниха полета на бременната съпруга на принца. Кралските коментатори са уверени, че дядото е виждал най-малкия си внук не повече от два пъти за цялото време - заради което той просто не е имал по-нови снимки с бебето. Най-големият син на британската кралица избра нежна снимка на Арчи, направена по време на кръщенето му. Чарлз имаше снимки и с Меган, но не искаше да ги публикува. Това той направи умишлено, според експерта Лункан Ларкомб. Той припомни, че наскоро херцогинята обвини кралското семейство в расизъм в интервю с Опра Уинфри, предават от graziamagazine.ru.

„Чарлз напълно умишлено остави Меган настрана, това е категоричен знак от негова страна“, цитира експертът думите на Sun и така й показа, че тя е никоя, макар да е майка на внука му.