Хороскоп за 9 май, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Това е ден, в който ще получите знак, че действате в правилната насока. Понякога препятствията са стимул и нищо повече. Дерзайте! Давайте, за да ви се даде!

Скорпион

Това е ден за успешна дейност с документи. Сега всичко ще се придвижва по-бързо от обикновено. Опитайте се да свършите, колкото се може повече работа. Но следобед се отдайте на заслужена почивка.

Стрелец

Това е ден, в който няма да е срамно да признаете, че сам трудно се живее. Опитайте се да възстановите контакти, които сте занемарили.

Козирог

Това е ден, в който може да направите много за бизнеса дси. Сега печеленото на позиции ще е важно за стабилността ви в професионалната сфера. Иначе казано, понеделникът е вече започнал от неделята.

Водолей

Това е ден, който е добре да прекарате сред съмишленици. Имате нужда от утеха и разбиране, но все пак нека те идват преди всичко от вас самите. Не се доварявайте сляпо на мнението на околните и потърсете отговор в себе си.

Риби

Това е ден, в който може да изникнат непредвидени задължения. Каквото и да се случва, вашето участие ще допринесе за развитието ви, така че не се колебайте да сте активни. Впоследствие ще берете плодовете на свършеното днес.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар