Хороскоп за 9 май, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Овен

Денят ще започне с добра новина, която ще ви предостави много възможности да докажете способностите си. Не я пропускайте. Използвайте момента да подобрите отношенията си с близките и околните хора.

Телец

Денят ще ви предостави шанс за успешни финансови операции. Преценете внимателно риска и поемете разумен такъв. Следобед отделете време за семейството си и за любими занимания.

Близнаци

Това е ден, в който да помислите за личното си щастие. Не позволявайте външна намеса в решенията ви, колкото и добронамерени да изглеждат. Бъдете искрени с хората, но спазвайте и някаква тактичност в отношенията с тях.

Рак

Това е ден, в който ще трябва да действате на бързи обороти. Напрегнатостта на ситуацията няма да ви е извинение за евентуални грешки. Неделята просто не прилича на себе си.

Лъв

Това е ден, в който да се погрижите за здравето ви. Започнете деня със смути или друга здравословна закуска. Опитайте се да намалите захарта. Следобед се отдайте на дълга разходка по възможност сред природата.

Дева

Това е ден, в който може да се опитате да дадете шанс на човек, който се е провинил пред вас. Това не означава да му простите, а по-скоро да се уверите във вашата правилна преценка за ситуацията.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар