Гаджето на Иво Аръков е истински трепач. Ето коя е красавицата! (СНИМКИ)

0

Остава загадка как я е свалил

Дамата, завладяла сърцето на актьора Иво Аръков, се оказа истински трепач.

След като преживя голямото любовно разочарование в лицето на Мика Стоичкова, Иво Аръков вече е доста по-внимателен и не бърза да дава публичност на връзките си.

Иво Аръков
Остава загадка как я е свалил

За нова жена в живота на актьора се шушука от месеци, но той упорито мълчеше.
Сега обаче звездата от екрана, без да иска издаде коя е тайнствената жена до него.

Иво Аръков, който в петъчните вечери се появява на малкия екран като спасителя-сваляч Младен в „Съни бийч“, е хлътнал по сексапилна красавица на име Габриела. Двамата прекарват всяка свободна минута заедно.

Откакто времето се затопли, влюбените гълъбчета обикалят из парковете и се снимат по зелените поляни. Те не пропускат да споделят щастието си с последователите си в социалните мрежи.

Иво АръковПреди дни Иво пусна кадър, на който лежи на тревата. Снимката, както става ясно от Инстаграм, е направена от надвесената над него Габриела.
Аръков гледа с особена нежност към обектива й, а кадърът е придружил с думите: „Пролет. Топлото чувство на едно обещаващо начало“.

Самата Габи, която притежава впечатляващи физически дадености и обича да позира по бански, засега не е признала, но и не е отрекла връзката си с актьора.
Остава загадка как я е свалил – дали с някой от лафовете от богатия репертоар на героя му Младен в „Съни бийч“ или с други методи, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.