Глория направи на пух и прах щерка си и зет си в ефир Преглеждания: 2793

Очевидно всичко е паднало върху нейните плещи
0
Оценете този post

Очевидно всичко е паднало върху нейните плещи

По всичко личи, че нервите на Глория са опънати до краен предел.

При все, че в социалните мрежи демонстрират перфектни отношения, явно в действителност нещата между Глория, дъщеря ѝ Симона и бащата на внучката ѝ – Даниел, изобщо не са розови.

Глория
Очевидно всичко е паднало върху нейните плещи

Гранд-дамата на поп фолка захапа младите родители в национален ефир. Тя издаде неподозирани детайли от съвместното им съжителство.

Всеизвестно е, че Симона Загорова и нейната половинка Даниел Милушев се натрапиха да живеят в къщата на певицата. Това се случи, след като те не успяха сами да се справят след отглеждането на дъщеря им и плащането на сметките.

Глория се появи в сутрешния блок на Нова телевизия и си пролича, че има неща при младото семейство, които я изкарват извън релси.
Изпълнителката на „Феникс“ заговори за акустичния концерт, който направи с Дани Милев и дъщеря си навръх Великден.

„Надявам се феновете да са харесали концерта. Едвам събудихме Симона да стане и да пее. Тя си е такава, добре че имат две баби да гледат детето. Обичат да си поспиват докъм 3 следобед. Казвам „Обичат“, защото не само тя го прави“. По този начин Глория недвусмислено подчерта бездействието на зет си. Припомняме, че той не работи и живее като готованец в нейния дом.

Глория е поела всички разходи. Изглежда, че на нея се пада и честта да се грижи за своята внучка, докато Симона и Даниел спят по цял ден и пет пари не дават за детето, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.