Петя Дикова разплака баща си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Напоследък е доста активна в социалните мрежи

Прави впечатление, че в последно време Петя Дикова е станала много активна в социалните мрежи.

Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева споделя доста интересни снимки и истории. Посредством тях, тя прави последователите си съпричастни с нейния пъстър живот.

Петя Дикова

Петя Дикова с дядо си

Тези дни Петя Дикова реши да зарадва приятелите си с ретро снимки, които до този момент не е показвала публично. Освен това разкри неподозирана история за нейния дядо, а след това и случка с баща й Сашо Диков.

„Това съм аз на 3. А това е моят дядо Ангел. Беше висок 2 метра и беше военен, геодезист. Можеше да стреля, да язди, да разсмива и да подарява детство. Той е правил топографските карти на България, по които още учат в училище. На днешния ден винаги слагаше униформа, а баба Славка ходеше горда. Като гледаха парада, той си спомняше за величието на армията, а тя, макар и за няколко часа, побеждаваше остеопорозата. Липсват ми. А аз си пожелавам да отгледам достойни мъже. Честит ден на храбростта и празник на Българската армия“, пише щерката на Сашо Диков по повод празника на 6-ти май.

Петя Дикова По случай празника на радиото и телевизията, който беше вчера (7 май), Петя Дикова също се похвали, че от много малка се е сблъскала с тази магия, която по-късно се превръща в нейна професия.
„Първият път, когато тати ме е завел в БНТ, съм била на 4 (според мама), според него – по-голяма. Според мен цялата спортна редакция се грижеше отлично за любопитното дете с опашките. Започнах работа в телевизията, когато бях на 15. Но днес, в деня на радиото и телевизията, честитя празника на моя идол – баща ми – за белите коси, посребрели от уволнения, битки и принципи“, разчувства родителя си Дикова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар