Смъртта на принц Филип навлече нови проблеми на Меган и Хари

Гласувайте за статията

Кларксън прогнозира, че бракът им може да се превърне в катастрофа

Оказва се, че смъртта на принц Филип ще навлече нови проблеми на главите на Меган Маркъл и принц Хари.

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл вече понесе поредния сериозен удар по репутацията си.

Хари

Кларксън прогнозира, че бракът им може да се превърне в катастрофа

Британски журналисти продължават да атакуват бившата американска актриса с остри изказвания, обвинения и неприятни прогнози.

Преди дни известният телевизионен водещ Джеръми Кларксън предположи, че бракът на херцозите на Съсекс може да се превърне в катастрофа и да им нанесе още много удари.
Въпреки любовната им история, двамата могат да се сблъскат със сериозни трудности след раждането на второто си дете. Това означава, че проблемите ще ги застигнат след броени месеци, отбеляза Кларксън, цитиран от Daily Star.

„Историята на Хари и Меган е епична любовна история и им пожелавам всичко най-добро. Но искрено се опасявам, че тя няма да има щастлив край“, казва 61-годишият журналист.
Телевизионерът критикува американката, че не е изпълнявала задълженията си на член на кралското семейство дори преди решението да се откаже официално от тях.

Очевидно очакванията й са се разминали много сериозно с действителността

По думите му, тя си е представяла, че „принцесите живеят в приказни замъци и прекарват деня си в яздене на златни еднорози“.
В действителност обаче е трябвало да работи, да прави компромиси, да се държи и да изглежда според каноните на монархията. А Меган изобщо не е била готова за това.

„За нея беше изненада, че като част от кралското семейство, трябваше в една дъждовна сутрин да отиде до Карлайл с нещо, наречено „влак“, за да открие поредния социален проект.
И така, тя очевидно е решила, че ако не може да вечеря с праскови и пауни и да има няколко русалки в пълния с джин басейн, тя никога повече няма да отваря нови тоалетни блокове.
Няма да я съдя за това. Хората могат да напуснат работа, която не харесват“, казва още Кларксън.

Тв водещият предположи, че след пет години съпругата на принц Хари ще позира пред камерите „сама пред Тадж Махал или седнала на ръба на яхтата на плейбой в Средиземно море“, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар