Глория за внучката си: Не ме интересува как ще се обръща към мен! (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Глория помага на дъщеря си за отглеждането на внучката си Галина

Глория имаше много поводи за празник през изминалите дни и месеци. На 6-ти май отбеляза имен ден. Месец по-рано направи погача на внучката, с която я дари дъщеря й Симона Загорова. За повода отново записа песента „Децата“.

„Все още не мога да осъзная и асимилирам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, въпреки нашите съвсем различни планове. Това обаче е огромна, неописуема радост. Наистина внучетата се обичат повече, отколкото децата, казвам го най-откровено“, сподели поп фолк изпълнителката в студиото на „Събуди се“.

Глория каза, че помага на дъщеря си в отглеждането на малката Галина и разкри, че не се интересува как ще я нарича внучка й, когато порасне. „Не ме интересува как ще се обръща към мен – баба, маминка, само дядо да не ми казва. Много странно и различно като усещане, но и много хубаво“, казва тя.

Поп фолк изпълнителката разказа и за тежката си борба с коронавируса. „Не знам как не умрях. Беше ми трудно и тежко. Не можех да се оправя сама, потърсих лекарска помощ. В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално“, разкрива Глория, пише nova.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by G L O R I A ❤️🎤 (@gloria_bulgaria)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар