Глория за внучката си: Не ме интересува как ще се обръща към мен! (Вижте повече)

Глория няма нищо против първата й внучка Галина да й каза баба сн. nova.bg
0

Глория помага на дъщеря си за отглеждането на внучката си Галина

Глория имаше много поводи за празник през изминалите дни и месеци. На 6-ти май отбеляза имен ден. Месец по-рано направи погача на внучката, с която я дари дъщеря й Симона Загорова. За повода отново записа песента „Децата“.

„Все още не мога да осъзная и асимилирам това, което се случва. Господ е решил да се появи Галина, въпреки нашите съвсем различни планове. Това обаче е огромна, неописуема радост. Наистина внучетата се обичат повече, отколкото децата, казвам го най-откровено“, сподели поп фолк изпълнителката в студиото на „Събуди се“.

Глория каза, че помага на дъщеря си в отглеждането на малката Галина и разкри, че не се интересува как ще я нарича внучка й, когато порасне. „Не ме интересува как ще се обръща към мен – баба, маминка, само дядо да не ми казва. Много странно и различно като усещане, но и много хубаво“, казва тя.

Поп фолк изпълнителката разказа и за тежката си борба с коронавируса. „Не знам как не умрях. Беше ми трудно и тежко. Не можех да се оправя сама, потърсих лекарска помощ. В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално“, разкрива Глория, пише nova.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.