Ето какво е причинило смъртта на Ваня Костова

Ето какво е причинило смъртта на Ваня Костова
1 (20%) 1 vote

И тя отлетя към хора на ангелите

Стана ясно каква е причината, довела до смъртта на любимката на няколко поколения българи – ангелогласната певица Ваня Костова.

Припомняме, че тя отлетя към хора на ангелите навръх Гергьовден. Според народните вярвания човек, който е издъхнал внезапно навръх светъл празник, е изключително добър. Старите хора казват, че Господ прибира добрите хора на големи празници.

Ваня Костова

И тя отлетя към хора на ангелите

Синът й д-р Боян Михайлов, който е лекар във Втора градска болница в София, потвърди пред „Телеграф“ тъжната вест. Той съобщи, че инфаркт е покосил прочутата му майка в дома й в столичния квартал „Надежда“.

След като е получила сърдечния удар, певицата е извикала Бърза помощ. Пристигналите на адреса медици обаче установили, че състоянието й е критично. За съжаление те не са успели да й помогнат и да я отскубнат от хватката на смъртта.

В късния следобед на Гергьовден наследникът качи в профила си във Фейсбук снимка на майка си и дъщеря си Ванеса, с букети цветя на черен фон, придружена от сърце.
Тъй като фотосът не бе придружен от никакъв текст, повечето приятели и почитатели помислиха, че това е поздрав за празника и й пожелаха здраве.

Не мигнал цяла нощ след смъртта на майка си, Боян Михайлов изплака във Фейсбук: „Нима ще ме оставиш, мамо“, пише show.blitz.bg.

Поклон пред паметта й!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар