Хороскоп за 8 май, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

Овен

Денят ще ви носи успех. Някой ще има нужда от времето и компанията ви, за да сподели идеите си. Изслушайте го и бъдете искрени с мнението си. Конструктивната критика ще бъде разбрана и ще получите благодарности за нея. Имате нужда от време само за себе си.

Телец

Получили сте информация, която ще ви помогне да вземете важно решение. Идея, която ви се е струвала нелепа, сега ще придобие изцяло нов смисъл. Ако имате нужда от помощ, обърнете се към близките си и се консултирайте с тях. Насладете се на хобито си.

Близнаци

Днешният ден е подходящ за решаването на семейни дела. Някой близък ще се обърне към вас за помощ – обърнете му нужното внимание. Погрижете се всички наоколо да се чувстват добре. Пътуване сред природата ще ви зареди с позитивна енергия и ще ви вдъхнови за нови начинания.

Рак

Отличното настроение ще ви съпътства през целия ден. Използвайте го да свършите някои неприятни домашни задължения. Ще получите интересно предложение за разходка в планината. Не го отхвърляйте. Ще се почувствате щастливи в компанията на приятели.

Лъв

Днес ще сте емоционално нестабилни. Лесно ще се ядосвате и обиждате. Дори и задачите ви да са лесни, ще ви изглеждат трудни и губещи много време, което ще ви стресира. Не е нужно да се справите с всичко днес. Намерете време за нещо, което ви доставя удоволствие и ви успокоява.

Дева

Добре е днес да прекарате повече време с приятелите си. Имате нужда да се откъснете от задачите си, затова излезте с близките си и се отдайте на забавления. Предстои ви интересно запознанство, което бързо ще се превърне в нещо повече. Ще получите интересна новина.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар