„Пътят на честта“ се завръща

Гласувайте за статията
Продължението на сериала „Пътят на честта“ ще бъде излъчено през есента

Година и половина след като излъчи сериала „Пътят на честта“, Нова тв е поръчала втори сезон на продукцията – разкрива в. „Уикенд“. Сценарият е готов отдавна, а в момента тече подготовка за снимките, които трябва да започнат до около месец. Силвия Петкова спешно влиза във форма, защото отново й предстои да играе главната героиня Кера, която, подгонена от злата си свекърва Бонка, се мести в София от Царево, за да започне нов живот – отбелязва изданието.

Първата част на „Пътят на честта“ ще остане в историята на родната телевизия като сериала, предизвикал най-много скандали у нас. Всички те се дължаха на един от основните актьори в продукцията – Веселин Плачков. На него бе поверена еблематичната роля на Киро Християнина, която пасна като ръкавица на мъжа на Мариана Попова. Заради ревността на жена си обаче той отказа да снима любовни сцени и това доведе до сериозни спънки за екипа на сериала.

Освен че оскъдните му целувки с хубавата София Маринкова в ролята на отколежната му любима Жаки предизвикаха безброй коментари със своята студенина, актьорът публично си правеше устата, че за всяко събличане пред камера трябва да му се вдига хонорарът. Отделно от това жена му не спря да плюе в социалните мрежи срещу сценаристката на сериала Милена Фучеджиева. В резултат на всичко това се наложи да убият героя му и да освободят Плачков от продукцията – припомня скандала вестникът.

Силвия Петкова пак ще влезе в ролята на Кера

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар