Джордж Клуни за рождения си ден: По-добре на 60, отколкото мъртъв! (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни не посрещна с голям ентусиазъм 60-тия си рожден ден

Джордж Клуни не посрещна с голям ентусиазъм рождения си ден. На 6-ти май актьорът навърши 60 години, но в интервю пред „Entertainment Tonight“ малко преди юбилея той споделя, че не смята рождения си ден за най-вълнуващото нещо на света.

„Що се отнася до навършването на 60 години, не съм развълнуван от това, но е по-добре, отколкото да си мъртъв“, заявява в шеговития си стил актьорът. „Така че ще го приема“.

Въпреки остаряването, Клуни казва, че се радва на живота. Актьорът споделя, че се чувства „щастлив и благословен“ в брака си с Амал Клуни, за която се е оженил през 2014-та година, и семейството им.

Остаряване

Изглежда обаче, че Клуни от години се е подготвял професионално за „този момент“ с остаряването. В разговор по-рано тази година с Мишел Пфайфър, екранната му парньорка от романтичната комедия „Един прекрасен ден“ (1996), Клуни отбелязва, че през последните няколко десетилетия той се е съсредоточил повече върху продуцирането и режисурата, отколкото върху екранните роли, защото е искал да има повече контрол върху кариерата си.

„Не исках да се притеснявам какво мислят за мен някои режисьори на кастинга, след като стана на 60 години“, заявява Клуни.

Известност и правозащитни каузи

Въпреки своята 60-годишна възраст Клуни все още е една от най-големите звезди в Холивуд – двукратен носител на „Оскар“, който продължава да използва известността и влиянието си, за да се ангажира с правозащитни каузи.

Клуни не само е носител на престижните златна статуетки – той е притежател на уникална колекция от „Оскар“ номинации, тъй като е единственият актьор, получил номинации в шест различни категории.

Истинският пробив за Джордж Клуни, за който всички си спомняме, идва с телевизионния сериал „Спешно отделение“. Именно актрисата Джулиана Маргулис не пропусна да отбележи юбилея на Клуни в социалните мрежи – 54-годишната актриса сподели вчера в Инстаграм профила си снимка, на която двамата са прегърнати, като пожела на бившия си екранен партньор от „Спешно отделение“ да има щастлив 60-ти рожден ден. Архивният кадър е заснет по време на участието им в медицинската ТВ драма.

„Честит рожден ден на моя скъп приятел, който вчера ми напомни, че се познаваме от 27 години!“, написа Маргулис към снимката. „Тази снимка е направена за корицата на „TV Guide“ в студията на „Уорнър Брос“ по време на обедна почивка“.

Маргулис не пропусна също така да похвали Клуни в публикацията си, като написа, че той е човекът, който „през цялото време ми напомня, че да правиш правилните неща винаги е по-смелият избор“.

Джордж Клуни не посрещна 60-тия си рожден ден с голям ентусиазъм сн. YouTube

Джордж Клуни не посрещна 60-тия си рожден ден с голям ентусиазъм сн. YouTube

След успеха със „Спешно отделение, пътят на Джордж Клуни е повече от славен – като за това може да сме благодарни за провалената му мечта да стане бейзболна звезда в отбора на „Синсинати Редс“, преди да започне да се занимава с актьорско майсторство, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар