Близък до Бритни Спиърс разкри: Тя има 99% свобода! (Вижте тук)

Бритни Спиърс не иска баща й да й е настойник сн. Инстаграм
0

Бритни Спиърс иска да отстрани баща си като неин настойник

Бритни Спиърс планира да говори със съдия, за да отстрани баща си като свой настойник. След като преди години звездата буквално полудя и обръсна главата си наред с други изцепки, съдът постави Джейми Спиърс като неин настойник, който да се грижи за всички административни, легални и финансови неща, свързани с живота и кариерата й.

Звездата обаче е в много влошени отношения със своя баща и дори вече не си говори с него, пише TMZ. Тя ще настоява той да бъде премахнат като неин настойник, но няма да оспорва самото решение за настойничество.

Свобода

„Тя има 99% свобода дори да бъде зависима за решенията от друг. Единственото, което не може да прави са някакви лудости като да си купи 3 коли едновременно (нещо, което се опита да направи преди време“, коментира близък до певицата пред медията.

Според източника Спиърс има свободата да пътува, където си поиска и да живее, както иска в Лос Анджелис, без да подлежи на някакви рестрикции. Нейният проблем е властта, която има над нея баща й Джейми, с когото вече не иска да има нищо общо.

Звездата била бясна на своя родител от доста време заради някои бизнес решения и хора, които той вкарал в екипа й. Според нея те не гледали нейния интерес, а обслужвали неговия и своя.

Към момента Бритни има и друг настойник в лицето на Джоди Монтгомъри, с която се разбира чудесно. Тя просто иска да отстрани баща си от „уравнението за настойничество“.

Бритни Спиърс не иска баща й да й е настойник сн. Инстаграм
Бритни Спиърс не иска баща й да й е настойник сн. Инстаграм

Бритни дори била категорична, че повече няма да има никакви участия, докато Джейми легално не бъде премахнат като неин настойник, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.