Уил Смит се похвали с бирено коремче (Вижте го в най-лошата му форма)

Уил Смит се показа в най-лошата си форма сн. Инстаграм
0

Уил Смит призна, че е в най-лошата форма в живота си

Уил Смит призна, че е в най-лошата си форма. Пандемията ни се отрази повече негативно, отколкото позитивно. Близо 90% от нас се оплакват, че водят по-заседнал начин на живот заради изолацията. А това носи със себе си някои вредни навици и излишни килограми.

Това може да потвърди Уил Смит, който също като много българи след трапезите по Великден, призна, че е напълнял. „Аз съм в най-лошата форма в живота си“, призна актьорът и показа в Инстаграм биреното си коремче.

Звездата от „Лоши момчета“ се снима по боксерки в градината си и бе откровен с феновете, че последните месеци си похапвал повече, вследствие на което изглежда по въпросния начин.

По-късно Смит, който през последната една година стана влогър и започна да прави свое шоу в социалните мрежи, позира гордо пред обектива и призна, че не се срамува от тялото си, но трябва да направи нещо. И това ще стане пред очите на верните му фенове.

„Обичам това тяло, но искам да се чувствам по-добре“, сподели Уил. Холивудската звезда смята да спре мъфините и всякакви други солени и сладки изкушения, които поглъщал безразборно по време на пандемията.

И за да са почитателите му в течение на това, което прави по пътя към промяната, той ще направи нова поредица в YouTube. В шест епизода, той ще покаже своята трансформация, с което иска да мотивира все повече хора да го последват.

Уил Смит се показа в най-лошата си форма сн. Инстаграм
Уил Смит се показа в най-лошата си форма сн. Инстаграм

Разбира се, за да постигне по-добър резултат и да свали натрупаните килца, Смит ще ползва съветите на специалисти по хранене и диетика, както и инструктори, които ще му бъдат гости всеки път, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.