4-годишното момиче се появи публично в очарователен тоалет

Дъщерята на Ирина Шейк и Брадли Купър един ден ще се превърне в достоен заместник на звездна си майка на модния подиум . Почти всяка поява на 4-годишната Леа на публично място потвърждава: в семейството израства още една модна икона. Онзи ден папараците отново заснеха девойчето в компанията на известения й  баща на една от улиците на Ню Йорк.

Брадли Купър се появи със спортни панталони и синьо-сиво яке. Звездата от филма "Роди се звезда" имаше бейзболна шапка на главата, но тъй като валеше, актьорът сложи и качулка. Актьорът пъхна едната си ръка в дланта на дъщеря си, а в другата носеше черен чадър в калъф и синя платнена торба. Модна икона! Леа на Ирина Шейк се разхожда под дъжда с тате (Вижте порасналата малка принцеса – Снимки)Модна икона! Леа на Ирина Шейк се разхожда под дъжда с тате (Вижте порасналата малка принцеса – Снимки) - Снимка 2

[caption id="attachment_665691" align="aligncenter" width="350"]Модна икона! Леа на Ирина Шейк се разхожда под дъжда с тате (Вижте порасналата малка принцеса – Снимки) - Снимка 3 Малката принцеса обича разхдките с тати, макар и под дъжда[/caption] Леа носеше бяла тениска, дънки и любимата си тюлена пухкава пола, в която често се появява публично. Люляково яке и съответстващи гумени ботуши допълваха небрежния външен вид.на русата слдурана. Баща и дъщеря не забравиха за мерките за безопасност. И двамата бяха със защитни маски. На Брадли - черна, на момиченцето - розоваа. Вярно, че дъщерята на звездите бе спуснала своята на брадичката си, за да се наслаждава на близалката си. Момичето се криеше от дъжда под полупрозрачен чадър с образа на анимационни герои. Този път, виждайки папараците, тя не се ядоса и скри, както направи преди.

Дъщерята на знаменитостите просто се правеше, че не ги забелязва. Подозираме, че бебето е научило тази техника от Хю Джакман, след разговор, с когото последният път Леа успя да се успокои , въпреки проблясъците на камери на улични фотографи, предават от graziamagazine.ru.