Майката на Годжи иска Слави за премиер (Вижте повече)

Майката на Годжи иска Слави Трифонов за премиер сн. hotarena.net
0

Майката на Годжи не е успяла да гласува, но обещава да го направи на следващите избори

Майката на Годжи иска Слави Трифонов да стане премиер на България. „Иска ми се Слави да е премиер. За съжаление не можах да гласувам за него, защото бях болна и трябваше да пътувам до Враца, тъй като постоянният ми адрес е там, а сега съм в Криводол. Но сега ще гласувам, дай Боже, да съм добре, че трябва някой нещо да промени към добро в тая държава“.

Това сподели пред „България днес“ на вчерашния Гергьовден майката на един от най-известните войни на китарата – Георги Милчев-Годжи Цветана Тодорова. Тя изкарала Гергьовден вкъщи сама, тъй като Годжи имал две предавания и нямало как да дойде да я види. И тя като майка, но и като човек, който се интересува от политика, се притеснява от ситуацията у нас.

„Иска ми се Слави да стане премиер, но едва ли това ще се случи. Има много умни хора покрай него, които могат да поемат тази длъжност. Не вярвам, че  той ще се ангажира.

Идвал ни е Слави на гости, много добър човек. Колкото до сина ми, дали би се включил в партията, засега не казва, че иска. Знае ли човек, важно е, че тези, които са в „Има такъв народ“, са умни, мислещи, интелигентни хора.

Майката на Годжи иска Слави Трифонов за премиер сн. hotarena.net
Майката на Годжи иска Слави Трифонов за премиер сн. hotarena.net

Не само външно са хубави мъже и жени, добри са, а това ако не е най-важно, кое?“, пита се Цветана. Все пак тя не е съвсем сигурна, че на следващите избори Слави Трифонов ще излезе първи, но таи надежда това да се случи, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.