Меган и Хари с ново фото в чест на 2-я РД на Арчи (Херцозите показаха сина си)

Гласувайте за статията

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор вчера стана на 2, родителите пуснаха нова снимка на малкия принц

Синът на Меган и Хари навършиха две години. Феновете на двойката чакаха родителите на рожденика да споделят новата му снимка, но те поздравиха първото си дете с пощенска картичка от колаж със стари снимки. Въпреки това, няколко часа по-късно, херцозите на Съсекс представиха нова снимка на Арчи. Вярно е обаче, че на кадъра малкият принц е сниман в гръб.

Малкият принц порасна и се радва на подарените му балони
Снимка: Инстаграм

На снимката Арчи стои на поляна (вероятно на територията на къщата на двойката в Монтесито) и държи в ръце куп балони – които очевидно е получил за рождения си ден.

Само, че коментарът, който съпрузите направиха към фотото, не беше съвсем празничен. В него Меган и Хари разговаряха за равен достъп до коронавирусни ваксини и призоваха хората да дарят средства за ваксинации за нуждаещите се на благотворителната организация Gavi.

Не можем да измислим по-добър начин да отпразнуваме рождения ден на сина си. Ако всички проявим състрадание към тези, които познаваме постъпката ни може да служи като пример за другите“ – заключиха те.

Меган Маркъл и принц Хари са посланици на кампанията Vax Live за подпомагане на предоставянето на коронавирусни ваксини на страните с ниски и средни доходи. Херцогът на Съсекс дори наскоро участва в концерт в Лос Анджелис (съпругата му не го придружаваше, тъй като сега е в последните седмици на бременността), на който той изнесе реч и каза, че че ваксината трябва да бъде достъпна за всеки, предават от spletnik.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар