Виктор Николаев се преви на две в ефир. Какво се случва?

Гласувайте за статията

Днес бе в приповдигнато настроение

Виктор Николаев хвърли в шаш зрителите на Нова тв, превивайки се на две в ефир.

Причина за това се оказа фактът, че Виктор Николаев днес бе в приповдигнато настроение. Водещият на „Здравей, България“ не се сдържа и започна да се превива от смях, докато камерата още го снима.

Виктор Николаев

Днес бе в приповдигнато настроение

Колежката му Лора Инджова опита да анонсира, че двамата ще коментират изпратените сигнали за рубриката им „Моята новина“, но се спря:
„Какво има, защо се смееш така“, нетърпеливо го запита тя.
„Смея се за нещо от преди три новини“, призна си той и продължи да се хили.

Инджова просто се усмихна и побърза да смени темата, връщайки се на сигнал за ТИР, пише blitz.bg.

Припомняме, че в началото на годината, Виктор изпълнил желанието на своята любима и ѝ подари ваканция. Факт е, че заради работата си той рядко има време да й обърне внимание и това провокирало недоволство от нейна страна.

Людмила е пословична със своята ревност. В нюзрума на Нова телевизия се носят легенди за сцените, които разигравала на мъжа си, когато го подозирала, че флиртува с колежките си. Още навремето трудно свикнала с близките му отношения с Ани Цолова. След това едва не го изоставила, защото го хванала да взема и кара до дома ѝ бившата си партньорка Аделина Радева, с която го свързваше дългогодишно приятелство.

Сега под прицел е новата му екранна половинка Лора Инджова, която е едва на 30 години. Хубавицата бързо се превърнала във враг №1 на жената на Виктор. Когато той научил, че Лора ще седне на стола до него, често ѝ се обаждал по телефона да ѝ дава кураж и съвети. Жена му обаче възроптала срещу задушевните им разговори и прекратила отношенията им в извънработно време.

Людмила е с цели 14 години по-възрастна от журналиста. През миналата година тя навърши 55, а Виктор е все още млад и зелен и скоро подкара 41. Двамата имат обща дъщеря Дара, която е в тийнейджърска възраст, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар