Дясната ръка на Илия Павлов със скандални разкрития за Слави Трифонов

Дясната ръка на Илия Павлов със скандални разкрития за Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Проговори дясната ръка на Илия Павлов

Дясната ръка на Илия Павлов и бивш вицепрезидент на Мултигруп проф. Стоян Денчев, че дружеството е водило преговори за финансиране на политическото движение „Гергьовден“ на Любен Дилов- син, което беше подкрепено и от Слави Трифонов и неговия екип.

В интервю той разкри, че Илия Павлов е изпратил Слави Трифонов и Любен Дилов-син да говорят с него за отпускане на средства за „Гергьовден“, но до реално финансиране не се е стигнало.

„Слави Трифонов го познавам още като бях в Мултигруп. Бях в болница и с Любен Дилов ме изкараха оттам, защото Илия Павлов ги беше пратил да говорим да им дам някакви пари за създаване на партията „Гергьовден“. Тогава говорих с тях, а Мая Манолова имаше една приятелка Анелия, която я беше довела в УНИБИТ (след като Мая стана депутат) за това да й кажа няколко думи как да се държи. Иначе нямам постоянни връзки с тях – не ги познавам толкова добре.“, коментира бившият вицепрезидент на Мултигруп, цитиран от Ретро.

Той разкри, че отношенията между Слави Трифонов и Илия Павлов били изключително близки.

Трифонов дори е гостувал в митичното имение на Павлов в САЩ.

Актрисата Лилия Славова дори разкри куриозна случка, случила се преди време на Нова година. Тогава Дългия пострадал при стрелба с пушка. За щастие се оказало, че не е станало нищо сериозно.

Това се случило, докато Слави, Лилия и съпругът й били на гости на Илия Павлов и Дарина. Като запален ловец, шоумена проявил интерес към ловните оръжия на бизнесмена. И дори решил да изпробва едно от тях.

След малко се върнал с огромна цепнатина между очите.

След случилото се актрисата многократно го молила да я покани в шоуто си, за да разкаже за случката. Но Слави категорично отказал, тъй като не желаел да се разчува.

„Той ни закле никога да не разказваме тази история, за да не му развалим имиджа“, със смях допълва още Лили, цитирана от Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар