Не е за вярване! Синът на Тошко Йорданов…

Не е за вярване! Синът на Тошко Йорданов…
3.67 (73.33%) 3 votes

При все, че го играе човек от народа, Тошко Йорданов плаща космически суми за образование на Сибил

Шефът на парламентарната група на новопоявилата се партия „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, е подсигурил сина си със солидно и скъпо образование.

Няма никакво съмнение, че подобно образование е непосилно за джоба на обикновения българин.

Единственият наследник на Тошко Йорданов – Сибил, е учил в три от най-реномираните университети в света, чиито семестриални такси летят в Космоса.

Тошко Йорданов

Сибил (вдясно) със свой приятел

Сибил е плод на любовта на Тошко и съпругата му Деляна, която се занимава с издателска дейност. Женени са от 1995 г., а синът им вече е на 24 години. Той е възпитаник на Италианския лицей в София, където учат голяма част от наследниците на родния елит.

След това Сибил заминава да следва Международни отношения и японски в университета SOAS, намиращ се в столицата на Великобритания – Лондон. Справка с таксите на ВУЗ-а, публикувани в официалния им интернет сайт, показва, че годишно се заплащат по 28 810 паунда. Това е малко над 65 хиляди лева.

Тошко Йорданов За 4 години, колкото е продължило обучението на Сибил там, таксите възлизат на внушителните 261 хиляди лева. В тази сума обаче не влизат разходите от личен характер – сметки, квартири, джобни, храна, развлечения. Те също не са никак евтини, като се има предвид стандартът на живот в Лондон. Всеизвестен е фактът, че той е сред най-скъпите градове за пребиваване в света.

Изглежда и Йорданов е на принципа „Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря“

Докато следва за бакалавър там, синът на Тошко Йорданов изкарва и 1 година в университета „Киото“ в Япония, за да подобри уменията си в езика. Осем хиляди лева годишно е таксата за обучение там.

Тошко Йорданов

Автомобилът на Сибил – Nissan 350z Nismo, клас MAXI

През лятото на 2020 г. Сибил официално завършва SOAS, но остава да живее в Лондон и кандидатства за магистърско място в Лондонското училище по икономика и политически науки. Приет е отново в специалност „Международни отношения“, а обучението трае една година. Таксата отново е космическа – 25 224 паунда, или 54 хиляди лева за 12 месеца.

Освен това синът на сценариста обича скъпите играчки, макар баща му да го раздава човек от народа. Сибил е собственик на автомобил уникат – Nissan 350z Nismo, клас MAXI, каквито почти не се срещат на територията на България. Моделът е сред най-бързите и струва около 50 хиляди лева. С него младежът участва в ралита със спортни коли.

Самият Тошко Йорданов също не движи с градския транспорт и не ходи на работа в кабеларката на Трифонов с бял автобус. Той сяда зад волана на скъп и лъскав фолксваген за 90 хиляди лева. Със звяра се сдобил съвсем наскоро. Преди това шофирал дамска Алфа Ромео.

24-годишният му син Сибил вече е отлично ориентиран в бизнеса. Той е съдружник в успешна компания за доставка на медицински консумативи – „Ай Ес Джи медикъл“. Ортак му е неговият набор Иван Клисурски, който бе кандидат за депутат от ИТН в две области – Добрич и Сливен, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар