Меган Маркъл заряза принц Хари

Гласувайте за статията

Той бе сам на един от най-масовите концерти в Южна Калифорния от началото на пандемията

Британският принц Хари получи бурни аплодисменти, а хората станаха на крака, след като изрази дълбока благодарност към работещите на първа линия срещу новия коронавирус.

Той призова американците да проявят състрадание в речта си на благотворителен концерт за равноправно разпределение на ваксините срещу COVID-19, уточни електронното издание „Мейлонлайн“.

принц Хари

Той бе сам на един от най-масовите концерти в Южна Калифорния от началото на пандемията

Знаменитости и политически лидери говориха в неделя вечер за това колко е важно равноправието в достъпа до ваксини срещу COVID-19 на организирания от „Глобал ситизън“ концерт „Вакс Лайв: Концертът за обединение отново на света“ на стадион СоФай в Ингълууд, Калифорния.

На сцената пяха Дженифър Лопес, вокалистът на „Пърл джем“ Еди Ведър, „Фу файтърс“, Джей Балвин и H.E.R. Речи като специални гости имаха Бен Афлек, Криси Тейгън, Джими Кимъл, Шон Пен и Дейвид Летерман.

Всички зрители в публиката бяха ваксинирани

Всички зрители в публиката бяха ваксинирани. Представителите на медиите и продуцентския екип трябваше да покажат отрицателен резултат от тест за COVID-19, за да бъдат допуснати на стадиона.

„Ваксините са безопасни, имате думата ми. Те действат“, каза президентът на САЩ Джо Байдън във видео обръщение, заедно с първата дама Джил Байдън. Двамата са част от инициативата „Можем да направим това“ за укрепване на доверието във ваксините.

От „Глобал ситизън“ казаха, че 53,8 милиона долара, набрани от благотворителни и корпоративни инициативи, са помогнали да бъдат осигурени близо 10,3 милиона дози ваксини, с което се надвишават целите на кампанията „Вакс Лайв“.

Принц Хари каза, че е задължително да се осигурят ваксини навсякъде по света, особено на най-бедните страни. Той изрази солидарност с Индия, която преживява „опустошителна“ втора вълна от коронавируса, пише blitz.bg.

Това, което направи по-силно впечатление от думите му бе факта, че Меган Маркъл отново не го придружаваше.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар