Дженифър Лопес и Марк Антъни се разбират чудесно!

Нито една раздяла не е лесна, особено в света на звездите. Дженифър Лопес потърси подкрепа от бившия си съпруг Марк Антъни след раздялата с Алекс Родригес, пише каналът "Скандално" във vbox7. [caption id="attachment_665536" align="aligncenter" width="223"]Дженифър Лопес се сближи с бившия си след раздялата с Алекс Родригес! (виж тук) Дженифър Лопес и Марк Антъни са в чудесни отношения[/caption] Близки в обкръжението на певицата коментират, че тя се чувства добре и продължава със снимките по новия си филм „Shotgun Wedding“ в Доминикана. Според близки на звездата след раздялата й с 45-годишния Алекс Родригес, с когото бяха сгодени, 51-годишната Дженифър Лопес се е обърнала за подкрепа към бившия си съпруг Марк Антъни.

"Дженифър и Марк имат страхотни отношения. Тя е много щастлива, че той беше около нея, когато се случиха всички неща с Алекс, работата в Доминикана и грижите за децата", разказва източникът пред People.

Близки до певицата споделят, че бившият й съпруг Марк Антъни наистина се е опитва бъде до нея и да прекарва повече време с децата им, докато тя е на снимки в Доминиканската република. "Той винаги се грижи децата да имат всичко необходимо и се опитва да улесни Дженифър, докато тя отсъства и работи", споделят още те.