Къци Вапцаров се съблече в Гърция!

Легендарният Къци Вапцаров напоследък е доста активен в социалните мрежи и често с постове и снимки провокира последователите си към размисли за смисъла на живота. Друг път изпитва тяхното търпение, съобразителност и интелигентност. [caption id="attachment_665531" align="aligncenter" width="300"]Къци Вапцаров Къци Вапцаров се разхвърля на плажа[/caption] Шоуто "Като две капки вода" пропусна ефир последната седмица покрай Великден, а Къци реши също да се отдаде на заслужена почивка вместо да репетира новия си образ.

Водещият на "Риск спечели, риск губи" побърза да се похвали, че е край морския бряг. Той се щракна гол до кръста и заяви, че "най-яката прическа прави морската вода".

Вероятно Къци е отпрашил за Гърция, където обича често до отмаря, далеч от любопитните погледи на сънародниците ни. Още повече в момента, когато участва в най-гледаното риалити и е сред фаворитите на зрителите. Ощетяването му от страна на журито му носи допълнителни симпатии от зрителите, които отдавна недолюбват най-вече Фънки и се надяват Маги Халваджиян все някога да го изрита от стола на журито, пише Блиц.