Драма: Синът на Владо Живков го предаде! (още подробности)

Гласувайте за статията

Синът на Владо Живков го предаде, смени името си!

Наследникът на Тато отдавна живее в САЩ, където е известен с таланта си на покер играч. Именно чрез хазартните залагания той натрупва и нескромното си богатство.

Владо Живков

Владо Живков предаден от сина си

През последната година обаче е зарязал казината и не участва в нито един покер турнир. Основава собствена фирма носещи името „Хеър Афеър“.

В документите по регистрацията е изписан с новото си име Тед Морган Живков. Откъде идва името Морган което е приел на мястото на бащиното си Владимиров?

Всъщност неговата майка Маруся, която след развода си с Влади Живков грабва невръстният им син и забягва в Америка е имала втори брак с мъж с фамилия Морган, за когото не са известни повече подробности.

И досега Маруся продължава да се представя с това име. Очевидно и синът на Владимир Живков е избрал да го вземе, макар че мистериозният мъж не му е билогичен родител, пише сайтът „Ретро“.

Иначе Тодор Живков вече е прекръстен на Тед, но е запазил фамилията на своя дядо в Америка. Той е женен за рускинята Вероника от която има две деца – момче и момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар