Димитър Рачков пред нервен срив: Брат му влиза в затвора! (виж тук)

Гласувайте за статията

Братът на Рачков влиза в затвора, той е в шок!

Пред нервна криза навръх Великден бил обичаният комик Димитър Рачков. Причината са съдебните проблеми на неговия по-малък брат Петър, който е осъден да влезе в затвора за три години и два месеца за разпространение на наркотици.

Рачков

Рачков в шок заради брат си Петър

Митко Рачков отдавна се е отрекъл от своя роднина. През годините отношенията им бяха на приливи и отливи. Тъй като Петър се води социално слаб актьорът неведнъж го подпомагал финансово. Плащал хонорарите на неговите адвокати, за да го отърве от решетките и да спаси фамилията от срам.

През последната година обаче двамата не се поглеждали. Бургазлии разказат, че Димитър категорично зачеркнал по-малкия си брат, след като криминално проявеният Петър го набил.

Господарят на ефира треперил повече за здравето на техните родители, отколкото за съдбата на брат си зад решетките. Майка им Станка била на успокоителни хапчета от месеци, а баща им Минко имал сериозни проблеми със сърцето.

Самият комик, който идната есен ще навърши 49, вдигнал инфарктно кръвно заради драмите около своя брат, пише сайтът „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар