Идеална двойка ли?! И Джей Ло кръшкала на Алекс преди раздялата

Гласувайте за статията

Джей Ло кръшкала на Алекс още преди раздялата им

Световната общественост е буквално шокирана от новината, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес развалиха годежа си. Въпреки че са били считани за една от най-хармоничните двойки сред известните личности, те също се разделиха.

Оттогава латино дивата и бившият бейзболист не спират да пълнят медиите с любопитни разкрития от не толкова хармоничната си връзка … Която се оказа всъщност много по-интригуваща …

„Обичат се, не се обичат“ – така медиите описват отношенията между 51-годишната певица и 45-годишния спортист, които в официално изявление обясняват, че остават приятели след раздяла. Идилията обаче е само привидна. Дори и общата им вечеря заедно не успя да накара много от почитателите им да повярват, че са наистина заедно и се разбират. Особено предвид скандалите помежду им.

Въпреки че няколко пъти преди раздялата беше писано за предполагаемите изневери на Алекс, които, както мнозина вярват, в крайна сметка съсипаха връзката му с Джей Ло, известна медия сега заявява, че и певицата не е била „невинна“ …

„Алекс продължава да подкрепя Дженифър в социалните мрежи, но е наясно, че бившата му флиртува доста настойчиво с други мъже през последните седмици. За да му попречи да направи някоя сцена от ревност, която може да й навреди, Дженифър реши да се срещне с него и да поговорят.Защото и тя не беше „светица“ във връзката им. „Разбираемо е, че тя по-скоро би признала за изневерите на Алекс, отколкото за своите собствени“, каза източник на Heath.

Въпреки че все още имаше напрежение между бившите годеници, те решиха, че заради децата – 13-годишните близнаци Ема и Макс и дъщерите на Алекс, 16-годишната Наташа и 13-годишната Ел , ще продължат да правят шоу за публиката. „Но определено между тях няма нищо“, съобщава неназован източник.

Джей Ло кръшкала на Алекс Родригес с други? сн. Инстаграм

Джей Ло кръшкала на Алекс Родригес с други? сн. Инстаграм

„Ще продължим да си сътрудничим и да се подкрепяме взаимно в нашата съвместна работа и проекти“, казаха те в съвместно изявление по това време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар