Честит рожден ден, Арчи! Меган и Хари с куп честитки от кралския двор (Снимки)

Гласувайте за статията

Меган и Хари с куп честитки от кралския двор за рождения ден на Арчи

Той може да не е принц, но си остава член на кралското семейство. Затова и Меган и Хари получиха куп честитки за рождения ден на сина си. Малкият Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор стана на две. А кралската фамилия затрупа семейството с пожелания за празника.

Кралицата, принц Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън отправиха пожелания към сина на принц Хари и Меган Маркъл – Арчи на втория му рожден ден.

Официалният акаунт на кралското семейство Instagram осъмна тази сутрин със снимка на Хари и Меган, които представят сина си на света в замъка Уиндзор през май 2019 г.

Принц Чарлз и херцогът и херцогинята на Кеймбридж последваха примера със снимки, направени на кръщенето на Арчи през юли 2019 г.

„Пожелаваме на на Арчи Маунтбатън -Уиндзор много щастлив 2-ри рожден ден днес“, гласи пожеланието от името на кралицата.

По-неформалното съобщение на принц Чарлз гласи: „Честит рожден ден на Арчи, който днес навършва две години“. А симпатичната черно-бяла снимка показва как Хари гледа Арчи с дрехите му за кръщене, докато гордият дядо принц Чарлз ги гледа с усмивка.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж избраха по-голяма семейна снимка, направена на кръщенето на Арчи, с участието на майката на Меган Дория Рагланд, както и сестрите на принцеса Даяна, лейди Джейн Фелоус и лейди Сара Маккоркдейл.

Съобщението им гласи: „Пожелаваме на Арчи един много щастлив 2-ри рожден ден днес“.

Меган и Хари затрупани с честитки за ЧРД сн. Инстаграм

Меган и Хари затрупани с честитки за ЧРД сн. Инстаграм

На първия рожден ден на Арчи херцогът и херцогинята на Съсекс пуснаха видео, на което той чете книга с майка си. Клипът беше в подкрепа на инициативата „Save The Children“. Сега остава да видим дали феновете ще получат нов поглед върху рожденика днес. Което е малко вероятно, предвид факта, че семейството предпочита да го държи далеч от медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар