Алла Пугачова шашна с нова прическа (Примадоната лъсна с ужасен вид – Снимка)

Гласувайте за статията

72-годишната примадона никога не е изглеждала по-зле

Феновете на Алла Пугачова обсъждат и критикуват нова снимка на примадоната. Не е тайна, че много артисти използват перуки. Някои ги слагат само на сцената, за да допълнят образа, някои ги използват и в ежедневието. Например певицата Алла Борисовна постоянно се появява публично с перуки. Понякога изглежда много хармонично, но по-често е смешна и изглежда нелепо.

72-годишната певица ужаси с новата си приеска и пластмасовото си лице
Снимка: Инстаграм

И така, онзи ден в един от акаунтите на феновете на знаменитостта се появиха нови снимки, където Алла Пугачева беше снимана с ярък грим и нова перука, на която позира с прическа боб с прав бретон. Цветът на косата й беше перфектен, но нещо в образа й не се получи.

След като фотото се появи на страницата, феновете веднага започнаха да я коментират:

„Ужасната права коса не ви отива, неузнаваема сте без къдриците, „ужасна неестествена маска, по-добре е да пеете страхотните си хитове, дори по радиото, отколкото да се излагате със снимките си. Не заблуждавайте хората ”,„ Ужасна снимка”, „Защо се излагате, изглежда ужасно? Нека Максим да ви се възхищава у дома, не карайте хората да ви се смеят „,„ Да, всъщност какво има, какво е изненадващото, все пак не е 27 „, – пишат в Мрежата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар