Хороскоп за 6 май, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Днес ще попаднете в ситуация, от която ще успеете да се измъкнете, благодарение на своята далновидност и находчивост. Това няма да остане незабелязано. Ще получите както похвали, така и критика. Не позволявайте на злонамерени коментари да подценят приноса ви при решаване на проблема.

Скорпион

Ако имате възможност, отделете повече време за почивка днес. Последните седмици са били стресиращи, приключили сте с голяма част от задълженията си, така че може спокойно да се отдадете на почивка. Срещнете се с приятели и се насладете на приятната им компания.

Стрелец

Днес се вслушайте в думите на хората около вас. Ще получите ценна информация, която ще ви бъде от полза през следващите дни. Ще се появят притеснения относно финансовото ви състояние, тъй като няма да получите очаквани пари. Вечерта ще бъде приятна в компанията на любим човек.

Козирог

Прекаленото взиране в малките неща, днес ще развали настроението ви. Бъдете толерантни и търпеливи и не предизвиквайте конфликти. Близък ще ви потърси за услуга, която ще наложи промяна на плановете ви. Въпреки това, направете всичко, което можете за него.

Водолей

Спорове и напрегнати ситуации ще ви съпътстват през целия ден. Отложете важните разговори за следващите дни. Вероятността да кажете нещо, което ще ви навреди е голяма. Денят е подходящ да решите някои финансови въпроси, които не търпят отлагане.

Риби

Днес бъдете особено внимателни при изпълнение на ангажиментите си. Не поемайте излишни рискове, а заложете на познатото и изпитано. Избягвайте спорове, дори и да ви засягат. Предстоят ви приятни моменти с някого, когото познавате отскоро.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар