Ревност измъчва Гала

Гласувайте за статията

Луда ревност измъчва Гала

Гала ревнува любимия си до лудост. Водещата дори подозирала, че той флиртува с една от подчинените ѝ репортерки – Ася Енева, узна Ретро.бг.

Съмненията на Гала се потвърдили, когато Ася самоинициативно решила да излъчва жив репортаж от апартамента на водещата и Стефан. Двамата показаха на зрителите трикове за по-лесно почистване на дома.

Когато Гала научила за плановете на колежката си, изпаднала в ужас. Най-неприятно ѝ станало, че „натрапничката“ в дома ѝ влязла дори в спалнята и банята ѝ. За капак запушила и тоалетната, опитвайки се да покаже как се чисти.

След куриозната случка отношенията между двете дами бързо охладнели. Гала не можела да ѝ прости погледите и многозначителните реплики, които си разменяли със Стефан.

Факт е, че блондинката многократно е хващала по-младия си любим в авантюри. Преди време самата тя призна, че научила за негова изневяра от съобщенията в неговия телефон.

Пред приятели Гала споделя, че любовните страдания са нейна карма, тъй като навремето тя разделила Стефан с първата му жена и била в ролята на любовницата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар