Стана ясно каква е причината за смъртта на принц Филип

Гласувайте за статията

Вече е ясно каква е причината за смъртта на принц Филип

Истинската причината за смъртта на принц Филип излезе наяве месец, след като той се спомина.

От смъртния му акт става ясно какво е довело до кончината му. Публикуван този вторник, 4 май, актът разкрива, че съпругът на кралица Елизабет Втора не е страдал от никаква болест.

9 април 2021 г. е дата, която феновете на британските кралски особи никога няма да забравят. На този ден принц Филип издъхна на 99-годишна възраст.

Няколко седмици по-рано той е постъпил в болница заради сърдечна операция. Той издъхна до съпругата си, кралица Елизабет II в замъка Уиндзор.

От официалното изявление на Бъкингамския дворец става ясно, че той си е „отишъл в мир“ сутринта.

И докато информацията беше във всички новини, причината за смъртта му никога не беше спомената.

Смъртният му акт, беше разкрит от Daily Telegraph. В написаният от сър Хю Томас акт, ръководител на кралското медицинско заведение, научаваме, че бащата на Чарлз, Ан, Андрю и Едуард е бил починал от „старост“.

Това заключение се прави, ако пациентът е на възраст над 80 години и лекуващият лекар дълго време наблюдава постепенен спад в здравето му, пише БЛИЦ, позовавайки се на БГНЕС.

Това означава, че сърдечната болест, която го е принудила да се подложи на операция само седмици преди смъртта си, няма отношение към фаталната развръзка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар