Ето коя е жената до Даниел Митов

Гласувайте за статията

Даниел Митов е номиниран за премиер от ГЕРБ-СДС

След няколко години отсъствие Даниел Митов се завърна в политиката. Докато бе зад политическата сцена, той е посветил времето на семейството си.

В последните близо 10 години до него е англичанката Мелани, която е родом от Севъноукс, графство Кент. Тя е завършила история в известния университет „Станфорд“.

От години Мелани работи в международната неправителствена организация Independent Diplomat. След запознанството си с Митов идва да живее в България. Докато той все още ръководи външно министерство, двамата сключват брак.

Денят на сватбата им съвпада с тогавашните терористични атаки във френската столица Париж. Налага се тържеството да бъде отменено заради работните ангажименти на Митов, който тогава е външен министър.

Без излишен шум по-късно, двамата сключват брак.

Само година по-късно Мелани и Даниел стават родители на първородна дъщеричка, на която дават името Лара. Наследничката на политика проплака в България, в ръцете на акушер-гинеколозите от болница „Софиямед“. Наскоро Лара навършила 5 годинки. Говорела отлично и двата езика – и български, и английски.

Досега Митов е показвал дъщеря си само веднъж, когато тя все още бе пеленаче. Тогава той все още бе действащ министър и пътува с бебето до гръцкия остров Родос. Там той представи пред колегите си от цяла Европа своята дъщеричка.

За Митов ГЕРБ е третата партия, в която членува, откакто е в политиката, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар