Горещо! Росен Плевнелиев вдига четвърта сватба (ФОТО)

Гласувайте за статията

В най-скоро време той ще слуша „Менделсон“ за четвърти път

Държавният глава (2012-2017) Росен Плевнелиев стяга нова сватба, този път с… македонка.

В най-скоро време той ще слуша „Менделсон“ за четвърти път. Този път обаче не той ще е този, който ще мине под венчилото.

Росен Плевнелиев

В най-скоро време той ще слуша „Менделсон“ за четвърти път

Росен Плевнелиев все още е щастливо женен за третата си съпруга – синоптичката Деси Банова. Сватбата е на дневен ред за най-големия му син Асен от втория му брак с Юлиана. Малцина знаят, че преди да се обвърже с нея, държавникът е бил в брачен съюз с мистериозна дама на име Вероника, която и досега пазела фамилията му.

Най-големият наследник на Плевнелиев вече е студент и впечатлява девойките с атлетична визия и аполонско тяло, които не се притеснява да показва в социалните мрежи. Сърцето му обаче е в плен на красива македонка на име Нина, която е родом от Скопие.

Хубавицата отдавна живеела в България и през миналата 2020 г. завършила престижното Англо-американско училище в София. След дипломирането си кандидатствала в елитен университет в чешката столица. В момента следва и живее в Прага. С Асен се срещат в няколко точки в Европа.

Връзката им била от разстояние, но въпреки това намирали време за откраднати мигове заедно. Нина не крие радостта си от всяка тяхна романтична среща, която запечатват с умилителни снимки. Това се вижда от профилите ѝ в социалните мрежи.

Росен Плевнелиев и бившата му жена Юлиана вече познават бъдещата си снаха. През миналото лято тя гостувала в един от морските им имоти, които след развода приписаха на синовете си. Били доволни, че е високообразована и интелигентна.

56-годишният Плевнелиев обаче все още не се чувства готов да изпълнява ролята на дядо. Припомняме, че само преди 2 години той стана баща на син Йоан от връзката си с Деси Банова. От Юлиана освен Асен, е баща и на по-малкия Павел, който вече е в тийнейджърска възраст. Най-голямото им дете – Филип, почина трагично от рядка болест на едва 14-годишна възраст през черната за семейството 2015 г., пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар