Къци Вапцаров се съблече гол и… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Той е категоричен, че „най-яката прическа прави морската вода“

Прави впечатление, че шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров напоследък е доста активен в социалните мрежи.

Той често пъти провокира последователите си към размисли за смисъла на живота чрез постове и снимки.

Къци Вапцаров

Той е категоричен, че „най-яката прическа прави морската вода“

Друг път Къци Вапцаров изпитва тяхното търпение, съобразителност и интелигентност.
Шоуто „Като две капки вода“ пропусна ефир последната седмица покрай Великден. Къци пък реши също да се отдаде на заслужена почивка вместо да репетира новия си образ.

Водещият на предаването „Риск спечели, риск губи“ от близкото минало, побърза да се похвали, че е край морския бряг. Той се щракна гол до кръста и заяви, че „най-яката прическа прави морската вода“.

Вероятно Къци Вапцаров е бил в Гърция, където често обича до отмаря. По всяка вероятност едно от нещата, които го привличат в южната ни съседка е фактът, че е далеч от любопитните погледи на сънародниците си.

Още повече в момента, когато участва в най-гледаното риалити и е сред фаворитите на зрителите. Ощетяването му от страна на журито му носи допълнителни симпатии от зрителите, които отдавна недолюбват най-вече Фънки. Надеждата, че Магърдич Халваджиян все някога ще изрита Димитър Ковачев от стола на журито все още е жива, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че в последно време изцепките на Фънки дойдоха в повече не само на участниците в Капките, а и на зрителите. Всички те недоумяват защо Халваджиян не вземе мерки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар