Хороскоп за 5 май, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Не се обръщайте назад и не мислете за минали събития. Дори да се чувствате некомфортно, може да промените нещата. Бъдете търпеливи и креативни. Моментът е подходящ да се замислите за бъдещи проекти. Някой ще ви потърси за помощ – не отказвайте, ако имате възможност за това.

Скорпион

Ако мислите, че имате нужда от помощ за нещо, огледайте внимателно ситуацията преди да говорите с някого. Обърнете внимание на детайлите – те ще ви насочат в правилната посока и ще успеете да се справите сами. Разходка ще ви помогне да съберете мислите си.

Стрелец

Избягвайте да взимате важни решения и стартирате инициативи. Седмицата ви е била натоварена, затова е добре днес да намерите повече време за почивка. Ще получите покана за среща. Съобразете се със себе си и вашите желания – ако не ви се ходи, не ходете.

Козирог

Знаете, че може да се справите с нещо сами, но днес няма да пожънете успех. Ако не искате да молите околните за помощ, оставете дейността за друг ден. Имате нужда от ново занимание. Замислете се за това какво ви се прави и дали имате възможността за него.

Водолей

Днес ще сте изправени пред труден избор. Ще се озовете в ситуация, в която ще се появи перфектната възможност да получите каквото искате. Въпреки това ще се наложи да пренебрегнете моралните си ценности, ако искате да действате. Замислете се дали си струва.

Риби

Най-доброто нещо, което може да направите днес, е да се пуснете по течението и да видите какво ще се случи. Хубавите неща изискват време – бъдете търпеливи. Насладете се на любимите си занимания и не се притеснявайте да експериментирате. Ще ви хрумнат интересни идеи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар