Хороскоп за 5 май, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Овен

Непредвидени обстоятелства ще наложат промяна на графика ви за днес. Ще трябва да отложите важни срещи за следващите дни. Това донякъде е добре за вас, защото ще имате възможност да се подготвите по-добре. Не прекалявайте с натоварването, отделете си време и за почивка.

Телец

Интуицията ви днес е особено изострена, що се касае за пари, така че я следвайте смело. Освободете се от всичко, което пречи на трезвата преценка на нещата. Вярвайте повече в себе си и всичко ще се нареди така, както го искате. Денят е подходящ да направите някои промени вкъщи.

Близнаци

Днес сте изпълнени с енергия и желание за работа. Ще успеете да приключите с всички задачи за деня и ще ви остане свободно време. Няма нужда да се доказвате на хората около вас, така че го използвайте както ви се иска. Ще получите информация, която ще ви е много полезна в близките дни.

Рак

Денят ви ще започне добре, но скоро ще се чувствате изморени. Искате да приключите с някои задачи, но е важно да отделите и време за почивка. Мислите ви ще са по-свежи и ще работите по-бързо, ако сте отпочинали. Покана ще промени плановете ви за вечерта.

Лъв

Добре е днес да внимавате с думите и действията си – може да засегнете някого, без да сте имали такова намерение. Ще проведете интересен разговор, от който ще  получите важна информация. Засега я запазете за себе си. Обмислете я и преценете следващите си стъпки.

Дева

Ден за решаване на проблеми. Отдайте се на уединение и размисли. Направете си равносметка. Семеен въпрос остава все още неразрешен и това ви притеснява. Не се изнервяйте, а го обсъдете с близките си. Не бъдете емоционални, а конкретни и търпеливи. 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар