Нова тв връща „ВИП Брадър“

Гласувайте за статията
„ВИП Брадър“ тръгва на гърба на „Сървайвър“ идната пролет

Нова тв сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър“ – пише в. „Уикенд“. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър“ по Би Ти Ви – отбелязва изданието. „Големият брат“ е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се мери по рейтинг с конкуренцията на оцеляващите. Затова от догодина то най-вероятно ще замени „Игри на волята“.

За момента „Игри на волята“ върши идеална работа в ефира на Нова тв, постигайки добър рейтинг в конкуренцията с „Фермата“ по Би Ти Ви. Продуцентът Нико Тупарев вече направи два сезона на плажното шоу, заснети по родното Черноморие, и обяви кастинг за участници в трето издание. То трябва да бъде снимано през лятото и излъчено наесен. След като обаче от Би Ти Ви съобщиха, че връщат „Сървайвър“ от догодина, в Нова са се мобилизирали да мислят за нови варианти, с които да печелят зрители.

„Игри на волята“ твърде много прилича на „Сървайвър“, но не може да се похвали със същата популярност. В момента, в който „Сървайвър“ се завърне в ефир, се очаква огромен отлив в посока Би Ти Ви. Единственото спасение на Нова тв ще бъде изпитаната и вече доказала се марка „ВИП Брадър“. Последният сезон на риалитито бе излъчен през 2018 г. – припомня изданието.

ВИП Брадър е най-успешното риалити на Нова тв

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар