Любимата на Милен Цветков направи неочаквани разкрития за връзката им

Гласувайте за статията

Любимата на Милен Цветков направи неочаквани разкрития за връзката им в книгата си

Милена Иванова разкри в книгата си, че в началото връзката й с Милен Цветков се е развивала много трудно.

„Именно заради това аз предварително бях направила изчисления и знаех, че нещата няма да са леки. Интересното е, че в моите карти се виждаше, че страдащият човек ще съм аз. Милен не вярваше в тези неща. Когато решихме да живеем заедно и той започна да наблюдава работата ми с клиенти и разговорите, започна да се отваря на тази тема. Тогава ме помоли да му направя подробна диагностика. Тя показа, че първото и третото му име правят кармичен кръст точно с такива последици – проблеми със сърце, катастрофа…“, споделя Милена.

Първоначално Милена си представила, че вероятно става въпрос за някаква болест.

„Нашата история е от 4 години, но аз се дърпах дълго време заради нумерологията. Когато се събрахме, почти всяка сутрин Милен ме питаше – вярно ли заради тези тъпи числа ти ни загуби толкова време от живота. И приятелите ми ме питаха от какво се притеснявам – че е известен или че ще ми изневери…“, разказва още нумероложката.

Милена споделя, че 3 месеца преди смъртта му, се е чувствала много тревожна. Тя допълни, че е била с Милен Цветков в най-трудния му период.

„Той не беше на екран. И аз го видях разочарован, притеснен – неща, които той не заслужаваше. Говореха, че си правя PR на негов гръб, бях толкова огорчена. Ние имахме връзка още докато беше на екран, а заживяхме заедно след това“, споделя нумероложката.

„Лятото, преди да заживеем заедно, ме беше ядосал и си казах – ти може да си Милен Цветков, ама аз съм Милена Иванова. Събрах му багажа и му го пратих с „Еконт“. И той после се майтапеше: „Ако ме върнат на ефир, ще имам още една случка да разказвам“, споделя последната жена в живота на Милен Цветков, пише Ретро.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар