Те са убедени, че херцогът на Съсекс е преминал всякаква граница

Принцовете Чарлз и Уилям оставиха бунтовника Хари най-накрая без семейна подкрепа. Ако по-рано имаше надежда бащата и по-големият брат да му подадат ръка за помощ всеки момент, сега стана ясно, че това няма да се случи. Принц Чарлз (72) и принц Уилям (38) вярват, че техният роднина е преминал границата и е безнадежден случай. Кралският експерт Чарли Рей е убеден, че враждата между принц Хари и принц Уилям никога няма да приключи.

„Смятам, че Хари беше шокиран от студения прием, който получи от някои членове на кралското семейство по време на погребението на принц Филип. Не знам защо това беше изненада за него. В САЩ Хари изглежда като уплашен заек на фаровете на автомобил. Мисля, че това е проблем, който никога няма да изчезне. Дано с течение на времето тези рани да бъдат излекувани, но не мисля, че заслужава да му бъде простено в момента. И предполагам, че той сам го знае “, цитира експертът Daily Mail.

[caption id="attachment_665198" align="aligncenter" width="492"]Чарлз и Уилям спряха мирните преговори с Хари (Баща му и брат му го отписаха - Подробности) Херцогът на Съсекс е преминал всякаква граница, смятат баща му и брат му[/caption] Британският журналист Ръсел Майърс е съгласен с кралския биограф. Той вярва, че баща му и брат му са оставили Хари сам с проблемите си и самите те са се обединили, за да разрешат делата на монархията. И с тях - и всички останали членове на кралското семейство. „Писна им. И вече никога няма да отидат на мирни преговори ”, каза Майерс.

Припомнете си, че принц Хари отлетя за Великобритания, за да присъства на погребението на дядо си, принц Филип, на 17 април, оставяйки бременната си съпруга в САЩ. И вече на 2 март той излезе на една сцена с Дж. Ло и Селена Гомес, предават от graziamagazine.ru..