Истината за отношенията между Биляна Гавазова и Златомир Йончев

Гласувайте за статията

Ето каква е истината за отношенията между Биляна Гавазова и Златимир Йочев

В медиите се носи слух, че между Биляна Гавазова и колегата й Златимир Йочев тлее люта вражда. Оказа се, че това твърдение няма нищо общо с истината, научи HotArena.

Преди дни водещите на „Тази сутрин” по Би Ти Ви, които наследиха Антон Хекимян, бяха забелязани да водят задушевен разговор след ефир.

Биляна и Златимир се бяха настанили в кафене в близост до телевизията. Двамата бяха избрали маса на открито. Заведението бе на самообслужване и Гавазова си бе взела капучино в пластмасова чашка, а колегата й – еспресо в картонена. Двамата оживено разговаряха и коментираха последния си ефир, който бе приключил броени минути преди това.

Впечатление прави, че Йочев бе по-емоционален в разговора. Това разби на пух и прах слуховете, че между него и колежката му има напрежение.
Преди да стане водеща в сутрешното предаване, Гавазова отново се появяваше почти ежедневно в ефир със своята рубрика „Чети етикета“, но получаваше заплащане като на обикновен репортер.

Преди години тя си партнираше в ефир с настоящия си директор Антон Хекимян. Именно близките й отношения с него са причината той да избере именно нея пред другите кандидати за мястото в сутрешния блок.

Колегата й Златимир бил натоварен с ангажименти също колкото нея. Водещият се разписвал срещу по-ниска заплата, тъй като не бил толкова популярно лице. Но въпреки това между тях не тлее напрежение, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар