Истината за отношенията между Биляна Гавазова и Златомир Йончев

Гласувайте за статията

Ето каква е истината за отношенията между Биляна Гавазова и Златимир Йочев

В медиите се носи слух, че между Биляна Гавазова и колегата й Златимир Йочев тлее люта вражда. Оказа се, че това твърдение няма нищо общо с истината, научи HotArena.

Преди дни водещите на „Тази сутрин” по Би Ти Ви, които наследиха Антон Хекимян, бяха забелязани да водят задушевен разговор след ефир.

Биляна и Златимир се бяха настанили в кафене в близост до телевизията. Двамата бяха избрали маса на открито. Заведението бе на самообслужване и Гавазова си бе взела капучино в пластмасова чашка, а колегата й – еспресо в картонена. Двамата оживено разговаряха и коментираха последния си ефир, който бе приключил броени минути преди това.

Впечатление прави, че Йочев бе по-емоционален в разговора. Това разби на пух и прах слуховете, че между него и колежката му има напрежение.
Преди да стане водеща в сутрешното предаване, Гавазова отново се появяваше почти ежедневно в ефир със своята рубрика „Чети етикета“, но получаваше заплащане като на обикновен репортер.

Преди години тя си партнираше в ефир с настоящия си директор Антон Хекимян. Именно близките й отношения с него са причината той да избере именно нея пред другите кандидати за мястото в сутрешния блок.

Колегата й Златимир бил натоварен с ангажименти също колкото нея. Водещият се разписвал срещу по-ниска заплата, тъй като не бил толкова популярно лице. Но въпреки това между тях не тлее напрежение, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар