В името на високия рейтинг Гала си навлече гнева на зрителите Гала не спира с провокациите. Водещата на предаването „На кафе” отново си навлече гнева на зрителите, видя HotArena. Без капка срам блондинката от Плевен се появи в ефир в една от делничните сутрини без сутиен. Гала бе облечена в рокля, но без сутиен и това не остана скрито за тв аудиторията й, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд”. Гала си навлече гнева на зрителитеБлондинката без притеснение водеше интервютата с гостите си, въпреки че бе без сутиен за радост на мъжката аудитория пред малкия екран. Скоро Гала отново провокира, но този път в мрежата, споделяйки фотос от ваната.

Поводът за това бе рождения ден на нейния любим, който навърши 44 години. Половинката му не пропусна да го поздрави по случай личния му празник.
„Моето момче днес е рожденик! Оловото в косите му е повече и думите му тежат като олово, и характерът, но е най-благородният и смислен човек, прекрачил прага на живота ми! Благодаря ти, Любов! Обичам те! Така, просто, без помпозност, но предано и силно! И на вас пожелавам любов, но днес празнува моята! Не поздравявайте мен, а него!”, написа водещата в инстаграм, цитирана от Хотарена.