Не е за вярване! Жестоки скандали тресат Ген. Деси и Румен Радев. Каква е причината?

Гласувайте за статията

Изглежда ген. Деси е по-ревнивата от двамата

Колкото и невероятно да ви звучи, жестоки скандали тресат президента Румен Радев и Десислава Радева.

Причина за скандалите е фактът, че съпругата на Румен Радев – Десислава, е обзета от пристъпи на ревност.

Тя вече повече от година е извън обсега на прожекторите. Въпреки че отсъства от медийното пространство, съпругата на Румен Радев все още вършее на „Дондуков“ 2, където има свой кабинет.

Румен Радев

Изглежда ген. Деси е по-ревнивата от двамата

Президентшата не е престанала да ходи на работа, при все, че длъжността ѝ в държавната институция не е много ясна. Макар да се води в изгнание, тя продължава да изпраща поздравителни картички и адреси от свое име. В същото време не пропуска да следи изкъсо и кореспонденцията на съпруга й. Оказва се, че Деси проявява силна ревност по повод подаръците, които почитателки на Румен Радев изпращат лично до него в сградата на президентството.

Дама на име Петя Трендафилова – видна последователка и защитничка на държавния глава, която често присъства на официалните му визити из страната, сигнализира във Фейсбук, че му е изпратила армаган, който ѝ бил върнат обратно от куриерската фирма.

Видна последователка на Радев се оплака, че пратката й не стигнала до него

„В президентството на Република България работят хора, които стопират изпратена до президента Румен Радев кореспонденция да не стигне до него. Исках да изпратя до държавния глава 2 книги и те ги връщат обратно под предлог „отказана от получателя“.
Не вярвам самият президент да стои при тези хора, работещи в деловодството. Имам съмнение, че в деловодството на президента Румен Радев работи и неговата съпруга и една от причините и главната причина е тя, защото тя така е наредила, а не самият президент Радев“, пише огорчената Петя.

Тя е приложила и факсимиле от куриерската фирма, на което се вижда, че подадената от нея пратка от град Плевен е била отказана от получателя.

Че Десислава е ревнива по природа, се видя още в началото на мандата на Радев. Тогава двамата попаднаха в комична случка по време на посещението им на нестинарски събор в странджанското село Българи. Докато ходеха триумфално, отново хванати за ръце из централната улица на селото, изневиделица се появи атрактивна млада бразилка.

Тя се залепи за държавния глава като гербова марка. Чужденката заговори Радев и успя да го разсмее, а после се намърда в прегръдките му за снимка. Реакцията на Ген. Деси обаче не закъсня и тя бързо се намеси, издърпвайки уж незабележимо мъжа си към себе си и хващайки го за ръка. Действието ѝ бе запечатано във видеоклип, който направи фурор в социалните мрежи.

Самият Радев е споделял в свое интервю, че всъщност той бил по-ревнивият от двама им, но се опитвал да се владее. Проявите на Десислава обаче сочат тъкмо обратното.
Припомняме, че миналото лято плъзна слух, че двамата са се разделили, а първата дама е забягнала при сина си Страхил в Америка. Впоследствие обаче двамата разсеяха мълвата, като се появиха на разходка по „Витошка“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар