Нещо ужасно сполетя Тони Димитрова

Гласувайте за статията

Признанието бе направено лично от нея

Нещо ужасно сполетя чаровната певица от Бургас – Тони Димитрова.

Оказва се, че Тони Димитрова е припаднала, преди да излезе на бургаската сцена за моноспектакъла си за Едит Пиаф. Това призна самата тя в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Борето Чакринов трябваше да вика Бърза помощ”, върна лентата звездата към инфарктния момент, в който режисьорът и директор на морската трупа е реагирал мигновено.

Тони Димитрова

Признанието бе направено лично от нея

След този драматичен случай Тони Димитрова се отървава от страха преди всеки спектакъл. „Театърът ме направи свободна”, категорична е тя.

За радост на зрителите изпълнителката на „Ах, морето“ направи дует с Николаос. Двамата пяха „За кой ли път”. След това бургазлийката сподели, че хваща микрофон за първи път от 25 октомври насам.

„Никога не се притеснявам от публиката, а се страхувам дали ще се получи магията. Но на петата песен най-късно се успокоявам и всичко идва на мястото си”, сподели Тони.

В началото на кариерата й е изпитвала истински срам под прожекторите. Животът обаче й помага да се отърси от него и да продължи напред.
„Видях, че мога да предизвиквам усмивки и си казах: Защо да не го правя?!”.

Тони Димитрова разказа още една любопитна история – на един от концертите им с Разградската филхармония високите токчета и на двете й обувки се заклещили в процепи на сцената. На помощ тогава й се притекъл диригентът Левон Манукян, който най-хладнокръвно я издърпал от капана, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар