Изненадващ обрат в живота на Юксел Кадриев (ФОТО)

Гласувайте за статията

Щастието най-накрая му се усмихна

Оказва се, че в живота на новинаря от Би Ти Ви – Юксел Кадриев, е настъпил изненадващ обрат.

Колкото и изненадващо да ви звучи, той вече не е ерген.

Водещият на новините по Би Ти Ви е вдигнал тайна сватба с мистериозната си любима Мария. Че новинарят е минал под венчилото, го издаде брачната халка, която той носи на лявата си ръка от месеци насам. Макар по време на емисиите Юксел Кадриев да се старае да прикрива златния пръстен с листите от сценария пред себе си, по-наблюдателните зрители вече са забелязали блясъка му.

Юксел Кадриев

Щастието най-накрая му се усмихна

Самият Кадриев не е обявил официално щастливото събитие в живота си. Той не е представил публично и жената, която владее сърцето му. Според мълвата, половинката му носи красивото име Мария. През по-голямата част от времето, тя живее в Гърция.
Именно това обяснява защо в последните две години новинарят непрекъснато пътува до южната ни съседка и споделя в социалните си мрежи кадри от красиви локации там.

48-годишната тв звезда от Оряхово мечтаел с половинката му да се съберат да живеят под един покрив, за да не ги делят стотици километри. Това била следващата голяма стъпка във връзката им. За целта обаче Юксел трябва да подсигури своята дъщеря Габриела с отделен дом. Тя вече е студентка в Нов български университет и е съвсем самостоятелна млада дама.

Габи приела мащехата си с отворено сърце

Габи приела с отворено сърце мащехата си и точно на нея Кадриев за пръв път споделил, че е на крилете на любовта. Красавицата Мария влязла толкова дълбоко под кожата на иначе студения и сериозен Юксел, че отключила нежната му същност и го провокирала да започне да пише в рими. Съвсем скоро на Кадриев му предстои да издаде първата си стихосбирка. Муза на книгата му била самата Мария.

Припомняме, че преди да се срещне с нея, водещият преживя серия от катастрофални разочарования в любовен план. Преди 11 години той се разведе скандално с първата си съпруга – оперната певица Бонка. Двамата с нея дълго време спореха за правата над тяхната щерка Габриела. В крайна сметка съдът ги даде на Юксел и момиченцето остана при татко си, който я отгледа сам, с помощта на своята възрастна майка.

Бонка бързо се отърси от горчивината покрай брачното им фиаско и сви ново семейно гнездо с чужденец в Косово. Към днешна дата с новинаря са заровили томахавките и общуват цивилизовано.

След това Кадриев отново бе съкрушен от загубата на половинката си Диди Янкова. Варненката издъхна съвсем млада след скоротечен рак. Смъртта ѝ го хвърли в дълбока депресия. От бездната той се спаси благодарение на вярата в Господ.
Сега, когато най-после е открил щастието, новинарят продължава редовно да посещава столичния храм „Александър Невски“, където се моли, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар