Горещи разкрития за завръщането на ВИП Брадър в ефир

Това ще бъде отговорът на медията на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви
0

Това ще бъде отговорът на медията на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви

Както вече стана ясно, Нова тв обмисля сериозно да върне ВИП Брадър в ефир.

Това ще бъде отговорът на медията на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви.

Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се мери по рейтинг с конкуренцията на оцеляващите. Поради тази причина от догодина то най-вероятно ще замени „Игри на волята”.

ВИП Брадър
Това ще бъде отговорът на медията на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви

За момента „Игри на волята” върши идеална работа в ефира на Нова телевизия, постигайки добър рейтинг в конкуренция с „Фермата” на Би Ти Ви. Продуцентът Нико Тупарев вече направи два сезона на плажното шоу, заснети по родното Черноморие. Той дори обяви кастинг за участници в трето издание.

То трябва да бъде снимано през лятото и излъчено наесен. След като обаче от Би Ти Ви миналата седмица официално съобщиха, че връщат „Сървайвър” догодина, в Нова тв са се мобилизирали да мислят за нови варианти, с които да печелят зрители.

„Игри на волята” твърде много прилича на шоуто за оцеляващи, но далеч не може да се похвали със същата популярност. В момента, в който „Сървайвър” се завърне в ефир, се очаква огромен отлив в посока Би Ти Ви. Единственото сигурно спасение за рейтинга на Нова ще бъде изпитаната марка на Големия брат, особено във варианта с участници-звезди – ВИП Брадър, пише „Уикенд“.

Въпреки всичко Нова тв не изгаря от желание да върне риалитито в ефир

Освен че има своята твърда фенска маса, която следи риалитито винаги и въпреки всичко, ВИП Брадър е едно от малкото предавания, в които рискът от заразяване с Ковид-19 може да се сведе почти до нула. Преди старта на шоуто на всички участници може да се направи тест, след което да се изолират за определен период от време. По този начин ще се гарантира, че ще влязат в къщата здрави. В самото шоу компанията остава изолирана от външния свят, така че на практика няма как да се зарази с коронавирус.

Тази сигурност превръща ВИП Брадър в идеалната тв програма в условията на пандемия. Освен това самият факт, че в Къщата влизат популярни личности, вече е гаранция за висок рейтинг. Въпреки всичко в Нова не горели от желание да връщат Големия брат в своя ефир.

От години шоуто е популярно като твърде скандално за добрия вкус. Именно затова, когато през 2018-а бе излъчен последният му сезон до момента, а после лицензът за предаването изтече, никой не бързаше да го подновява. Сега обаче моментът за това изглежда вече е настъпил. След година зрителите на Нова тв ще гледат поредния сезон от къщата на Големия брат.

Той ще бъде 23-и в историята на риалитито в България. Пет от излъчените досега сезони са стандартни – Биг Брадър, шест са от типа Ол старс – с различни риалити звезди, 10 са тип ВИП Брадър – с популярни личности, един е за семейства, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.