Бойко Василев даде луди пари за…

Гласувайте за статията

Добрата новина ги сполетяла едва през миналото лято

От две седмици насам „Мистър Панорама“ Бойко Василев е на седмото небе от щастие.

Причина за това е, че стана баща за втори път и то на мъжка рожба.

Водещият на „Панорама“ стана баща след дълго ходене по мъките и няколко ин витро процедури. Той и половинката му Албена, която е продуцент на сутрешния блок в БНТ и е с цели 12 години по-млада от него, правеха опити да станат родители още от 2019 г.

Бойко Василев

Добрата новина ги сполетяла едва през миналото лято

Двойката неколкократно бе засичана да посещават клиники за ин витро заедно. Добрата новина ги сполетяла едва през миналото лято. Още в най-началния етап на своята бременност Албена се оттегли от телевизията. Тя излезе в болничен от страх да не се случи нещо. Половинката на Бойко Василев се бе изолирала от светския живот и пазеше хубавата вест в абсолютна тайна.

Именно затова появата на сина им в средата на април изуми цялата телевизионна гилдия. „Двамата с Бойко сме щастливи да споделим, че се роди Георги – смел и горд! Благодарим от сърце на доц. Петър Марков, който освен отличен професионалист е и прекрасен човек. Благодарим и на чудесния му екип за грижите и добрината“, написа Албена в социалната мрежа Фейсбук.

Двамата с Албена минаха под венчилото малко преди тя да забременее

Близки до Мистър „Панорама“ издават, че с половинката му дали повече от 10 хиляди лева, за да се сдобият с рожба. Двамата с Албена минаха под венчилото малко преди тя да забременее, отново инкогнито и в най-тесен семеен кръг. Много от колегите им в БНТ дори изобщо не знаели, че са законни съпруг и съпруга. Те подозирали, че двамата въртят забранена любов. Всеизвестен е фактът, че Бойко Василев се залюби с младата си и красива колежка, докато все още бе с бившата си жена Адриана. Това доведе до скандален развод, който се отрази пагубно на отношенията на Василев с големия му син.

Говореше се, че момчето известно време категорично отказвало да общува с баща си. Васил трудно преодолял раздялата на родителите си, съпътствана от обиди и грозни кавги. Все пак той предпочел да остане да живее с майка си, която е шефка на правителствената дирекция „Обществени поръчки“. След брачното фиаско Адриана не се е появявала публично с нов човек до себе си. Мнозина смятат, че тя таи надежди да се съберат отново заедно с журналиста, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар