Кейт, Меган и Шарлот: Три принцеси, които промениха британската монархия завинаги!

Гласувайте за статията

От Пепеляшка до принцесата – консорт – как Кейт, Меган и Шарлот промениха историята

Принцеса Даяна положи основите на промяната в кралския двор, но Кейт, Меган и Шарлот промениха историята. Трите дами тихо, но упорито преобразяват монархията в Британия. А заедно с това и целият свят.

Кейт Мидълтън – Пепеляшката, която стана кралица

Кейт Мидълтън е една от най-забележителните личности в Англия. Откакто почина принц Филип, тя все повече се налага, като една от най-важните дами в кралския двор. И все по-често обществото гледа на нея като на следващата кралица на Британия.

Преди 10 години обаче нещата въобще не бяха розови за младото момиче, дъщеря на бивш пилот и стюардеса. Тя не отговаряше по никакъв начин на кралските стандарти. Мнозина бяха убедени, че Уилям е сбъркал, избирайки я за своя съпруга. Но тихо и неуловимо тя успя да се превърне в новата кралица на сърцата. И да докаже на британците, че не е недостойна за първа дама на страната.

Меган Маркъл – актрисата, която разби стереотипите

Колкото и да е критикувана и съдена, Меган Маркъл остава в историята като първата цветнокожа дама, която е член на кралското семейство на Англия. И дори роди един от наследниците на короната. Желанието й да избяга от двореца среща много критики, както и решението й да поддържа образа на светска знаменитост. Но Меган разби стереотипа – кралските особи могат да са от друга раса или с обикновен произход, разведени дори, но пак да са част от двора.

Кейт, Меган и Шарлот промениха бъдещето сн. Инстаграм

Кейт, Меган и Шарлот промениха бъдещето сн. Инстаграм

Шарлот Кеймбрижд – принцесата, която може да бъде кралица

Шарлот промени окончателно кралската монархия. Принцесата има право да бъде избрана за кралица и то въпреки брат си Луи, ако принц Джордж по някаква причина се откаже от короната някой ден. Засега шестгодишната госпожица не подозира, как е отменила вековен закон и е преобърнала завинаги реда за наследяване на короната. Но със сигурност записа името си в историята със златни букви. И то завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар