Уилям и Чарлз: Оставяме Меган и Хари да решат сами бъдещето си!

Гласувайте за статията

Уилям и Чарлз решиха да оставят Меган и Хари сами да поемат пътя си

Край на драмите, скандалите и кавгите. Меган и Хари сами решават бъдещето си. Уилям и Чарлз обявиха, че не търсят реваншизъм с „отстъпниците“ в кралския двор и ще ги оставят сами да решават съдбата си.

Кралският експерт Ръсел Майърс заяви за „Radio“, че Меган и Хари са били „разсейващ елемент за кралското семейство. И много от членовете предпочитат да се върнат към бизнеса, вместо да се занимават с тях“.

„Те почти не се появяват. Тук-там се изявяват за някой хонорар, но нищо повече“, разкрива още той.

„Британците напълно подкрепят решението на фамилията да се фокусира върху възстановяването на монархията. Имаше съмнения, че Чарлз е простил, забравил и раните са излекувани, но очевидно това не е така. И ако той все още е наранен, то британците ще го подкрепят. Много от тях не смятат, че Хари заслужава да му бъде простено“, коментират те.

Според Ръсел, интервюто с Опра Уинфри е било като оловен топ за кралския двор.
В него двойката отправи обвинения, че расизмът ги е изгонил от Британия, че Арчи не е принц заради цвета на кожата си, че Меган е искала да се самоубие, а Кейт Мидълтън е опитала да я разплаче в деня на сватбата й.

Меган и Хари окончателно оставени сами сн. You Tube

Меган и Хари окончателно оставени сами сн. You Tube

Хари пък заяви, че принц Чарлз ги оставил сами да се оправят с финансовите си проблеми, а това се отрази на много от придворните. „Със сигурност Хари беше малко смутен, когато видя останалите на погребението на принц Филип“, коментира Майърс. По думите му, той е бил „много шокиран от много, много студеният прием“, който е получил по време на погребението. И дори опитът на Кейт да разчупи ледовете между братята е бил доста труден. Със сигурност това поставя под въпрос бъдещите им съвместни проекти. Но много скоро ще стане ясно какво предстои за всички тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар